Vysoká škola hotelová v Praze si vás společně se svými partnery dovoluje pozvat na workshop s tématem „Sladkovodní ryba v české gastronomii“, který proběhne videokonferenčně, a to
ve středu 5. května 2021 od 13:00 do 15:15 hod.
Co nás během workshopu čeká?
- Úvod: Aktivity projektu Ryba (Vysoká škola hotelová v Praze)
- Přednášky (13:15 – 13:45 hod)
- Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii (Eduard Levý, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích),
- Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii (Martin Pop, Vysoká škola hotelová v Praze).
- Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy (13:45 - 14:45 hod)
- Diskuse a hodnocení (14:45 – 15:15 hod)
Můžeme se mimo jiných těšit na ukázky porcování ryb, přípravy a servisu vybraných rybích pokrmů, a to pod vedením předních odborníků na rybí gastronomii. Vše bude probíhat sice pouze přes obrazovku počítače, i tak však věříme, že se nám podaří předvést širokou rozmanitost, krásu a přitom jednoduchost rybí kuchyně.
Internetový odkaz na workshop vám rádi zašleme na základě vaší registrace k účasti, kterou zasílejte na emailovou adresu han@vsh.cz, a to s uvedením jména a organizace, ve které pracujete*. Registrační mail pošlete nejpozději do 28. dubna 2021.
Odborný workshop je připravován v rámci řešení projektu „Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě“ (DG18P02OVV057) podpořeného Ministerstvem kultury ČR v rámci výzkumného programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II).
* Odesláním zprávy poskytujete souhlas Vysoké škole hotelové v Praze ke zpracování dat týkajících se vašeho jména, e-mailové adresy a dalších údajů uvedených ve zprávě k účelům spojených s organizací předmětného workshopu, a to po dobu 1 roku od data poskytnutí souhlasu. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat na e-mailu han@vsh.cz. S ohledem na zpracování osobních údajů máte práva v souladu s čl. 15 až 20 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 (GDPR), zejména právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu a právo na výmaz.